Projekty

Jeśli w kręgu Twoich zainteresowań leży muzyka, teatr  lub fotografia – to mamy dla Ciebie ciekawe propozycje udziału w warsztatach  prowadzonych przez wybitnych twórców  tych dziedzin sztuki.

Warsztaty teatralne  poprowadzi Maciej Zuchowicz  – aktor telewizyjny, teatralny, dubbingowy. Absolwent Wydziału aktorskiego Akademii Teatralnej im. A. Zelwerowicza w Warszawie gdzie jest asystentem dr M.Perchucia  (zajęcia z interpretacji wiersza i prozy). Uczestnik wielu warsztatów i festiwali teatralnych w Polsce i za granica m.in. w Festiwalu Szekspirowskim w Gdańsku, Międzynarodowym Festiwalu Teatralnym w Spoleto we Włoszech a także festiwalach w Niemczech, na Węgrzech i w Holandii. Aktor teatru „Collegium Nobilium”. Stale współpracuje z wrocławskim teatrem „Psychoteatr”.Role filmowe w „Bodo”, „Blondynka, „Wściekłość”

Warsztaty fotograficzne  poprowadzi Damian Grabarski   fotograf  i operator obrazu, realizator wielu programów telewizyjnych m.in. „Voise of Poland, „Taniec z Gwiazdami”, „Aplauz Aplauz”, autor zdjęć i producent klipów muzycznych, operator kamery i autor zdjęć etiud filmowych. Laureat wielu nagród  za zdjęcia filmowe  i  fotografię artystyczną.

Warsztaty muzyczne   poprowadzi Roman Ziemlański    wirtuoz gitary klasycznej,  mistrz akompaniamentu, balladysta, kompozytor,  autor  podręczników gry na gitarze a także lutnik i budowniczy oraz rekonstruktor wielu instrumentów gitarowych